Boerenbruiloft

Opzet boerenbruiloft 2023

Naar aanleiding van de enquête die we hebben afgenomen, zullen er wat veranderingen plaats gaan vinden aan onze traditionele boerenbruiloft. De meeste tradities blijven wel bestaan, aangezien het merendeel van de Raore Schutters dit waardeert aan deze dag. Zo blijven we traditiegetrouw in boerenbruiloftstijl naar de plechtigheid komen en is het boerenpaar geheim tot aan de dag zelf. Het programma, de loterij en de indeling van de zaal gaan er wel anders uitzien, vandaar een korte toelichting. 

Programma boerenbruiloft 2023

We verzamelen om 12:15 bij café Kanaalzicht. Dat maakt het opstaan op deze dag net wat gemakkelijker. Zorg ervoor dat je van tevoren geluncht hebt.

Om 12:30 komen we door middel van de korte tocht door het dorp te weten wie het boerenpaar is. 

Het programma bij Terp, met ambtenaar, pastoor en tussendoor wat losse trekkingen van de loterij, zal plaatsvinden van 13:30-16:30. 

Vanaf dit jaar is het mogelijk om plaats te nemen aan statafels of zittafels. Als je verzekerd wilt zijn van een goede plek, reserveer dan van tevoren.

Om 17:00 is iedereen uitgenodigd voor de receptie en het buffet bij café Kanaalzicht.  Tijdens de receptie en de feestavond zal ‘Music On Demand’ de livemuziek verzorgen. Er zal dit jaar een speciale zaalprijs zijn, die onder de aanwezigen in de feestzaal van Kanaalzicht wordt verloot. De trekking van de hoofdprijs is ook in Kanaalzicht. Dus wees er
allemaal bij!

Traditiegetrouw wordt het huwelijk om 00:00 ontbonden door de ambtenaar en de pastoor.

Reserveren (WEES OP TIJD!)

Reserveren voor het officiële gedeelte bij Terp en Kanaalzicht of reserveren om mee te eten bij Kanaalzicht kan op zaterdag 4 februari tussen 16:00 en 17:00 bij Kanaalzicht. Leden eten kosteloos mee, hiervoor dien je wel te reserveren.

Niet leden kunnen ook reserveren, maar betalen voor het eten bij Kanaalzicht (€17,50)

Hiervoor dienen niet-leden een kaartje te kopen, dat kan in het ticket systeem hieronder: