Carnaval 2020/2021

Carnaval seizoen 2020/2021

Beste leden van CV De Raore Schutters,

Middels dit bericht willen wij jullie informeren over de keuze die CV de Raore Schutters gemaakt heeft over komend carnavalsseizoen. Zoals jullie recent wellicht in de media hebben kunnen lezen zal er komend seizoen geen Carnaval kunnen worden gevierd zoals we dat gewend zijn. In overleg met burgemeester Marriet Mittendorff en de andere carnavalsverenigingen is er besloten dat er in 2020/2021 geen carnavalsoptocht en geen bijeenkomst voor volwassenen plaatsvinden. Wij zien onder de huidige omstandigheden geen mogelijkheid hiertoe. Carnaval vieren op anderhalve meter is geen carnaval en moeilijk handhaafbaar. Er kan natuurlijk (hopelijk) verandering komen in de situatie rondom COVID-19. We zullen  dit op de voet blijven volgen en indien mogelijk natuurlijk iets proberen te organiseren in overleg met de gemeente. Hierbij houden we als vanzelfsprekend rekening met de dan geldende regels omtrent COVID-19.

Als bestuur zitten we niet stil maar houden we in de gaten of er mogelijk toch een keer iets leuk te organiseren valt. Binnen de huidige regels. Het laatste nieuws is altijd terug te vinden op onze vernieuwde website: www.cv-drs.nl

Prins Dennis I en Prins Bram I hebben beiden toegezegd komend seizoen als Prins aan te willen blijven, hiervoor alvast onze dank! 

Er zal geen carnavalsgids worden gemaakt en ook zullen we niet langs de deur komen voor de collecte. 

Als vereniging lopen diverse kosten natuurlijk gewoon door. Daarnaast zullen we waarschijnlijk komend jaar wel een activiteit organiseren. Wij zullen daarom net als ieder jaar de contributie deze maand in rekening brengen. Wij hopen dat jullie daar begrip voor hebben en dat jullie de carnavalsvereniging ook blijven steunen.

De Boerenbruiloft wordt steeds minder goed bezocht en dit betreuren wij. We zijn benieuwd hoe we de zaal weer goed gevuld krijgen. Daarom volgt er binnenkort een enquête van de Boerenbruiloft zodat jullie hierover mee kunnen denken.

Als laatste willen we jullie wijzen op de Rabo Clubsupport actie. Het is vanaf nu mogelijk om op De Raore Schutters te stemmen via de RaboClubSupport. Dit jaar is deze bijdrage van de Rabobank bestemd voor de Boerenbruiloft. Voor de verbeteringen die we willen doorvoeren en voor nieuwe kleding voor het boerenpaar. Als je lid bent van de Rabobank, vergeet dan niet vóór 25 oktober op ons te stemmen!

Blijf allemaal gezond.

Bestuur CV de Raore Schutters,

Anouk, Anuschka, Chris, Freek, Jelle, Michele en Rowdy. 

Lees de brief als pdf >