Zomercarnaval

9 juli 2022

Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor zomercarnaval 2022. Op 9 juli barst het feest weer los op het strand van Heumen, bij Café Kanaalzicht. 

Vanaf 14:30 uur zal er middagprogramma zijn vol leuke activiteiten voor de jonge carnavalsvierders.

Vanaf 18:00 uur zal het avondprogramma afgetrapt worden onder leiding van Prins Dennis I. Dennis zal voor de laatste keer zijn prinsenpak aantrekken om er een geweldig feest van te maken. Naast het afscheid van Prins Dennis I, nemen wij deze avond ook afscheid van pages Kim en Kimberley. Zij zullen plaatsmaken voor de nieuwe prins en pages die in november onthult zullen worden! Omcirkel 9 juli op je agenda, oefen je beste danspasjes en leg je meest zomerse carnavalsoufit alvast klaar, want dit feest wil je niet missen!

Omdat we een schatting willen weten hoeveel mensen er komen voor van allerlei praktische zaken zullen we dus weer een kaartverkoop doen. Hierbij hebben leden uiteraard in meerdere opzichten een streepje voor.

De kindermiddag is vrij toegankelijk voor iedereen en dit duurt tot 17:30. Voor de jeugd is het mogelijk om voor 2 euro labels te kopen voor 2 x ranja, een snoepje en een ijsje.

Voor het avondprogramma (vanaf 18:00) is een kaartje nodig.

In de voorverkoop kost een kaartje €5,55 exclusief transactiekosten, voor leden is er 1 gratis consumptie. Op de dag zelf aan de deur kost een kaartje €7,00 (incl. 1 consumptie voor leden).

Kaartjes

Kaartjes kun je kopen via het ticketsysteem van Kanaalzicht:
Bestel ze hier >